Kalenterin tilaaminen puhelimeen

Ohje kalenterin tilaamiseksi puhelimeen – Apple

Saat tilattua kalenterin mobiililaitteeseesi käyttämällä seuraavaa ohjetta: Apple iPhone ja iPad

 1. Avaa ”Asetukset”
 2. Avaa ”Sähköposti”
 3. Avaa ”Tilit”
 4. Avaa “Lisää tili”
 5. Valitse ”Muu”
 6. Valitse ”Tilattava kalenteri”
 7. Syötä alla oleva osoite palvelin kenttään: https://calendar.google.com/calendar/ical/kapa07u%40gmail.com/public/basic.ics
 8. Valitse ”Seuraava”
 9. Valitse ”Tallenna”

Nyt kalenterimerkintöjä pitäisi ilmestyä automaattisesti laitteen kalenteriin.

Ohje kalenterin lisäämiseksi puhelimeen – Android

Android laitteilla kalenterin tilaus tapahtuu kirjautumalla osoitteeseen https://calendar.google.com. Kalenterin lisääminen Google Kalenteriin pitää tehdä tietokoneella. Palveluun tulee kirjautua omillla Google-tunnuksilla.

Kun olet kirjautunut nettiselaimella ja Google-tililläsi https://calendar.google.com nettipalveluun, toimi seuraavasti tilataksesi Nettikalenterin Google-kalenteriisi.

 1. https://calendar.google.com -nettipalvelussa valitse vasemman puoleisesta navigaatiosta kohta”Muut kalenterit” ja klikkaa oikean puolen alas-vetovalikosta ”Lisää URL-osoitteena”.
 2. Syötä avautuvaan ikkunaan alla oleva osoite ja klikkaa ”Lisää kalenteri” https://calendar.google.com/calendar/ical/kapa07u%40gmail.com/public/basic.ics
 3. Nettikalenteri ilmestyy hetken päästä uudeksi kalenteriksi ”Muut kalenterit”-osioon. Klikkaamalla kalenteria voit muuttaa sen nimeä, aktivoida sen näkymisen Google-kalenteriohjelmassa tai vaihtaa tapahtumien väriä.
 4. Tämän jälkeen, riippuen käyttämästäsi laitteesta ja laitteessasi olevasta kalenteriohjelmasta, sinun täytyy vielä avata kalenteriohjelmasi ja sen käyttöasetukset ja aktivoida tilaamasi kalenterin näkyminen myös käyttämässäsi kalenteriohjelmassa. Esimerkiksi, jos käytössäsi on Samsung Android laite, avaa Androidin kalenteriohjelma ja sen käyttöasetukset ja aktivoi tilaamasi kalenteri laitteellesi ja käyttämääsi kalenteriohjelmaan.